måndag, september 11, 2006

Pingvin-Persson

I TV-debatten mellan Göran Persson och Fredrik Reinfeldt såg man tydligt hur desperat Göran Persson börjar bli. Han var hetsig, otrevlig, arrogant och som vanligt ansåg han sig stå över debattregler och avbröt och babblade när det inte var hans tur. Anna Hedenmo hade varken pondusen eller opartiskheten att sätta honom på plats heller. När debatten hettade till som mest tog GP till sina kända knep; hånflinet och den berömda pingvingången med händerna på ryggen. Detta med svaga debattmoderatorer är ett genomgående problem för SVT men igår hade Persson lätt kunnat stoppas om man bara hade stängt av hans mikrofon… Reinfeldt gjorde en hyfsat stabil insats och han ingav stort förtroende. Från landets statsminister förväntar jag mig mer än utropade socialistfloskler och publikfriande one-liners. Dags att lämna sandlådan Persson!

Aftonbladet
Segrare: Reinfeldt


Expressen
"Persson har attitydproblem"


Edit.
Länkat in filmen
"Partiet tackar dig för din insatser".
Lite hårt vinklad kanske men ger ändå en liten vink om
hur det är ställt med opartiskheten inom SVT.

2 kommentarer:

Josh sa...

Det är inte bara Persson som är arrogant och står över debattregler (och vanligt jävla hyfs, märk väl). Imorse när jag kom hem från jobbet fick jag se en debatt mellan SSU:s och MUF:s respektive ordförande. Och Anna Sjödin verkar ha lärt sig av sin överstepräst. Avbryter, skriker, och beter sig allmänt arrogant. Blä. Jag har inte ett dugg svårt att tro att hon kläckte ur sig både det ena och det andra till både vakter och poliser den där blöta krogkvällen.

PW sa...

Nä , det låter inte alls osannolikt att Anna Sjödin kan ha vräkt ur sig diverse otidigheter under den galna häst-kvällen. Man får ju erkänna att hon har en mycket kompetent läromästare i GodsägarPersson. ;)