fredag, september 03, 2010

Att gräva en grop...

Den ende seriöse statsministerkandidaten, Fredrik Reinfeldt, fick utstå en tuff utfrågning igår. Tufft ska det vara när statsministern utfrågas men bitvis var den spänd och aggressiv. Man skulle ju kunna tro att Anna Hedenmo med tanke på förra valets utfrågningar åtminstone skulle försöka verka opartisk men de första 45 minuterna av programmet misslyckades hon helt. Den sista kvarten var däremot bättre. Det som uppmärksammats mest efter utfrågningen är hur SVT gick i en S-fälla med exemplet Jörg Teichert. Jag tror på programledarna när de säger att de inte visste att han var knuten till S. Det är istället de som gjort researchen som ska klandras. SVT hade chansen att rätta till misstaget redan under sändning men Axel Gord Humlesjö, som följde tittarnas kommentarer i olika sociala medier, fick flera frågor om varför man använde sig av en person knuten till socialdemokraterna men han struntade helt enkelt i att ta upp detta. Högst anmärkningsvärt och knappast opartiskt. Partiet tackar därför förutom Anna Hedenmo också Axel Gord Humlesjö för deras insats.  Fredrik Reinfeldt skötte sig trots allt utmärkt och visade varför det är han som ska leda landet nästa mandatperiod. Jag är övertygad att S-kuppen liksom övrig smutskastning kommer att slå tillbaka mot vänsterkartellen och på så sätt gynna Alliansen. Häpp!

Tidningslänkar: Expressen, Expressen, Expressen, SvD, SvD
SvD, SvD, SvD

Blogglänkar: MMK,TM, TM

2 kommentarer:

Kaktusblomman sa...

Nästan all media är knuten till Alliansen så säg inte så mycket. Vad jag försår är han inte ens medlem i partiet,men han kanske blir efter detta. Läs tex Göteborgsposten, som är en megafon för de borgerliga, liksom Expressen. Alliansen har också kört en kampanj för att gynna Alliansen och klanka ner på de Röd-gröna.Lite får ni väl tåla?

PW sa...

Tidningar med borgerliga ledarsidor skriver såklart borgerligt, det är knappast något konstigt. Att som S kuppa in läkaren är småfult. Jodå vi tål en hel del, men ska vi acceptera vad som helst?