onsdag, januari 09, 2008

Överskattat...igen

Kikade lite smått på Grammisgalan ikväll och hörde resten in till arbetsrummet och nu kommer jag ihåg varför jag inte brukar titta på spektaklet; Jag blir så irriterad på att "fel" artist vinner alltför ofta. Det finns också alldeles för många överskattade artister även bland dem som uppträder.

Min antigrammislista över mest överskattade grammisvinnande artister 2008:
Kent - De gör en och annan bra låt men snart krääääks jag på deras "Ingenting".
Lars Winnerbäck - Herregud, karln gör samma låt om och om igen. Märker ingen det??

Mest överskattade artist som uppträdde på galan:
Amanda Jensen- Ojoj. Snacka om kejsarinnans nya kläder. Hon låter OK på skiva men hon kan bara inte sjunga live. Kan ingen tala om för henne att en annan karriär är att föredra?
Kvällens uppträdande var bara pinsamt,

Nu var det inte bara jämmer och elände på Grammisgalan utan det fanns några guldkorn också.
Grattis Salem Al Fakir och framför allt Mustasch!
Blev så inspirerad att jag laddade ner Mustaschs senaste album från CDON.com.

Roligast ikväll:
Calle Bildts kavaj :)

Andra bloggar om: , , , , ,

9 kommentarer:

Joshua_Tree sa...

Jag har (förstås) inte sett eländet och inte ens uppdaterat mig på vilka som vunnit. Såhär på rak arm kan jag inte komma på en enda svensk artist jag inte klarar mig utan.

Winnerbäck är aptrist, sjunger som en kratta, och ja, han gör samma låt om och om igen. Kent - jag är så jävla trött på deras odynamiska åttondelsbankande och den där sluddrande sångaren som artikulerar som om han sniffat tinner. Amanda Jensen - nån Idol va? Mustasch - att det är Sveriges bästa (enda?) hårdrocksband säger mer om kvaliteten på svensk rockmusik än på Mustasch.

*puh*

Joshua_Tree sa...

För övrigt tycker jag att du ska justera inställningar så att man kan kommentera utan att använda ett google/blogger-konto. Jag har lackat ur på blogger-bloggar som inte tillåter att man kommenterar med ett nick och en länk tillbaka till sig själv.

PW sa...

Ähh vaddå Mustasch är väl bra. :)

OK, jag får väl tillåta anonyma kommentarer igen. Det är väl ingen större risk för spammning här :)

PW sa...

OK nu kan reggade kommentera. Hoppas det funkar för dig Joshen.

Joshua_Tree sa...

Ser ingen skillnad här. Såvitt jag kan se krävs fortfarande inloggning.

Strunt samma. Det är inte dig jag är sur på utan blogger som verkar försöka stänga in sina bloggar och stänga ut resten. Ganska kontraproduktivt då bloggosfären i övrigt bygger mycket på korsreferenser, trackbacks och så vidare. :)

PW sa...

Hmm, ja men kan du inte logga in med wordpress och få det att funka? Eller du kanske menade helt utan någon inloggning alls?

Jo, lite av vitsen med blogg är ju korsreferenser, trackbacks osv men det funkar väl inte så bra i blogger. Det får duga för oss sällanbloggare men jag kan förstå att en guldbloggare som blir lite frustrerad :)

Bimbo Boy sa...

Åh vad skönt att jag inte är ensam i Sverige med att ha lite musiköra. ;) Amanda är hemsk.

PW sa...

Tack detsamma för bekräftelsen att jag inte är ensam. Ibland undrar man om man hamnat i nån annan dimension är allt är upp och ner.

SqZ sa...

Galor med prisutdelningar är inget för mig. För långa och för mycket klubb för inbördes beundran. Fast jag fick höra att ett par dansare från min dansklubb fick TV-sportens pris igår. Det hade jag gärna velat se :-)

Här kommer en utmaning:

http://mysmurklan.blogspot.com/